Smarticipatie

SMARTICIPATIE IS JOUW PARTNER VOOR SLIMME EN SUCCESVOLLE PARTICIPATIE!

Met laagdrempelige, digitale tools realiseer je namelijk duurzamere plannen in minder tijd tegen minder kosten.

We staan met z'n allen voor een enorme klus. Verduurzaming, Omgevingswet, Woningbouwopgave… en dat terwijl er een nijpend tekort is aan gekwalificeerd personeel. En kosten de pan uit rijzen! Tijd en geld besparen door publieksparticipatie en -communicatie digitaal te organiseren? Dat kan met de SMARTICIPATIE METHODE en inzet van visuele en digitale tools.

Het bereik van de doelgroepen vergroot, de respons verhoogt, het draagvlak groeit, en de ingewonnen data wint aan relevantie!

BEREIKEN IS ÉÉN, BEVRAGEN IS TWEE, BETREKKEN IS DE KUNST

Bewoners zijn per definitie 'lokale deskundigen'. Samen brengen ze de 'wisdom of the crowd'.

Met de SMARTICIPATIE METHODE betrekken we inwoners door hun kennis, inzichten, ideeën én belevingen op een visueel aantrekkelijke manier op te halen én te delen.

We doen dat bij voorkeur hybride; op locatie digitaal en altijd óók online. Met de juiste tooling bereik je alle doelgroepen en daarbij minstens 20 keer meer deelnemers dan bij een 'fysieke' aanpak.

Op het Participatie Plein delen we graag onze ervaringen en voorbeelden en laten we zien hoe eenvoudig een goede, kosteneffectieve en duurzame participatie van grote waarde kan zijn in ruimtelijke ontwikkelingen.

Contact

Frank van Ballegooyen
Frank van Ballegooyen
E. frank@smarticipatie.nl
T. 0655405996

Standnummer

4.5.61

Sectoren

Advies & Beheer