NPB Media

Waarom NPB Media
Duizenden mensen worden dagelijks op het juiste spoor gezet door buitenreclame. Naar winkels, bedrijven, restaurants, hotels, kantoren en instellingen. Elke dag weer. Met buitenreclame van NPB Media is uw onderneming permanent in beeld. U kunt er niet omheen. En als de duisternis invalt, gaat de verlichting vanzelf aan. Zo is uw buitenreclame dag en nacht goed te zien. En kunt u rekenen op zowel een betere zichtbaarheid van uw onderneming als een betere vindbaarheid.

Meer dan 16.000 reclamevlakken

De lokale ondernemer bieden wij het meest fijnmazige outdoor netwerk van het land. Met 16.000 reclamevlakken en een dienstverlening die zich uitstrekt over vrijwel alle gemeenten. Onze lichtmastreclame bevindt zich altijd in de directe omgeving van uw zaak. Dat betekent direct meer klanten en dus meer omzet.

Tachtig jaar ervaring

Werk samen met een buitenreclame specialist die in ruim tachtig jaar is uitgegroeid tot marktleider: een bloeiend bedrijf met een hoofdkantoor in Haarlem en zo'n vijftig buitenreclame specialisten die u helpen zoveel mogelijk potentiële klanten te bereiken.

Standnummer

4.3.02

Website

Sectoren

Straatmeubilair