Cleantotaal

Cleantotaal is distributeur voor de Benelux van de TSM elektrische outdoor-line met o.m. de Aria 240, Aria 240 super, de Ariamatic en de Itala 135. De Aria 240 zwerfvuilzuiger is uitermate geschikt voor het reinigen van binnensteden, winkelcentra, parken en parkeergarages. De machine werkt snel, geruisloos, is zeer gebruiksvriendelijk en 100% elektrisch, dus goed voor het milieu! Met de Aria 240 zuigt u alles op wat u tegenkomt in uw stad, van sigarettenpeuken en waterflesjes tot hondenpoep. Efficiënt en praktischer dan de beschikbare traditionele oplossingen.

Voor reinigingsmaterieel bent u bij ons aan het goede adres. Cleantotaal en haar zusterbedrijven. Verhuur Reinigings Materieel (VRM) en Holland Sadcc Trading Company (HSTC) kunnen al uw wensen op het vlak van reinigingsmaterieel invullen, hetzij door huur danwel aanschaf. .

HSTC richt zich sinds 1990 vooral op de verkoop, inkoop en onderhoud van reinigingsmachines en staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding. HSTC handelt en verhandelt in de gehele wereld gebruikte machines en heeft een groot netwerk. HSTC heeft diverse dealerschappen, onder andere voor RAVO, Scarab, Matthieu en VITRA in vele landen.

HSTC beschikt over een eigen 24/7 servicedienst. Onze monteurs zijn allen AMTEK-keurmeesters. Hiermee hebben wij een goed team om uw goede service verlenen en desgewenst ook uw machines voor u onderhouden.

VRM is gespecialiseerd in de verhuur van reinigingsmaterieel. Naast veegmachines en bijvoorbeeld kolkenzuigers zijn de Aria 240 en Itala 135 ook te huren tegen aantrekkelijke tarieven.

Contact

Standnummer

3.2.13

Sectoren

Bestrating

Advies & Beheer