Boomkwekerij Ebben

Boomkwekerij Ebben - Bomen sinds 1862

Al sinds 1862 kweken we straatbomen, laanbomen, parkbomen, meerstammige bomen, vormbomen, heesters, karakteristieke bomen, klimbomen, fruitbomen, beveerde bomen en klimaatbomen op onze 450 ha grote kwekerij.

Boomkwekerij Ebben - Groenprojecten
Ebben levert beplanting voor alle groenprojecten in stedelijke en landelijke gebieden in heel Europa. We adviseren u graag bij het ontwerp en de aanleg van parken, pleinen, straten, recreatiegebieden en alle andere groene projecten.

Boomkwekerij Ebben - Kenniscentrum
Bij Ebben werken enthousiaste mensen die gespecialiseerd zijn in cultuurtechniek, beplantingsplannen, ontwerp, kleur en openbare verlichting. Zij adviseren u graag bij het maken van uw groenplannen.

Bezoek Boomkwekerij Ebben
Met eigen ogen zien hoe Ebben al die verschillende soorten bomen en heesters kweekt? U bent welkom voor een algemene rondleiding door de kwekerij, een sortiments-rondleiding (gericht op specifieke soorten) en een projectmatige rondleiding (een combinatie van een bezoek aan de kwekerij en aan referentieprojecten). Neem contact met ons op om een afspraak te maken.