Goede Speelprojecten

Goede Speelprojecten is inrichter van speelomgevingen in de openbare ruimte, bij onderwijs en kinderopvang, de recreatiesector en zorginstellingen. Onze speel- en sporttoestellen onderscheiden zich door hun uitstraling en niveau van afwerking. Zo garanderen wij al decennialang onovertroffen perfectie en innovatie, zowel voor standaard- als maatwerktoestellen.

Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel. Daarmee bedoelen wij zowel het milieuvriendelijke aspect als de lange levensduur van onze producten. Niet voor niets beschikken wij als enige leverancier van speeltoestellen in Nederland en België over de prestigieuze duurzaamheidspaspoorten van NLGreenlabel.

De stad als magneet

De verstedelijking rukt op, wereldwijd. In België en Nederland groeit ca. 60% van de kinderen op in de stad. Steden moeten op veel plekken de hoogte in waardoor er betere kansen ontstaan voor duurzaamheid: meer groen bergt meer en makkelijker regenwater, meer groen zorgt voor een betere temperatuurregeling, meer groen versterkt de openbare ruimte en niet in de laatste plaats: meer groen is goed voor kinderen!

Beleven en bewegen voor iedereen, dat is het idee!

Als pionier op het gebied van 'natuurlijk spelen' verrassen wij opdrachtgevers met een uniek, breed assortiment en zijn wij specialist in maatwerk en projectbegeleiding.

Samen werken wij aan een kindvriendelijke wereld; Spelen, het zit in onze natuur!

Standnummer

3.3.57

Sectoren

Spelen & Recreatie