POL Heteren

POL is een familiebedrijf met ruim 70 medewerkers waar persoonlijke aandacht voor u voorop staat. We openden onze deuren in 1968, met de introductie van het oranje veiligheidsvest. Sinds die tijd is het onze passie u alles te leveren op het gebied van verkeer en veiligheid. Van verkeersborden, straatnaamborden en wegbebakening tot voertuigsignalering, bewegwijzering en alles wat u verder nodig heeft voor de inrichting van uw gebouw en terrein.

Een breed assortiment aan verkeersmaterialen en dienstverlening
POL Heteren bv levert nagenoeg alles wat u in de openbare ruimte tegenkomt op het gebied van verkeer en veiligheid; straatnaamborden, portaalborden, actieraamwerken en innovatieve producten als snelheidsborden, LED-attentieborden en LED-zebrapaden. Wat u ook zoekt op dit gebied, u vindt het allemaal bij POL Heteren!

Naast verkeers- en veiligheidsproducten bieden wij u ook belangrijke diensten daaromheen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het plaatsen van verkeersborden, straatnaamborden en bewegwijzering op locatie? En van inventarisatie, beheer en onderhoud van uw bestand aan verkeersborden en straatnaamborden? POL Heteren bv verzorgt het allemaal voor u!


NabascoSign: Het verkeersbord dat écht bijdraagt aan de verwezenlijking uw duurzaamheidsdoelstellingen

Nabasco®Sign is een biocomposiet verkeersbord dat bestaat uit Nederlands riet, kalk en hars. Er wordt voor de vervaardiging van dit vernieuwende verkeersbord gebruik gemaakt van lokale natuurlijke reststromen. Grondstoffen die niet ten koste gaan van biodiversiteit of voedselproductie en die niet van de andere kant van de wereld komen.

Dat de gebruikte ingrediënten circulair en onschadelijk voor mens en milieu zijn, is recent bevestigd door toekenning van het certificaat Cradle to Cradle Bronze.

Aan het einde van de levensduur is het bord weer volledig als grondstof in te zetten voor de productie van nieuwe Nabasco biocomposiet verkeersborden. 100% Circulair dus.

Bij de productie ontstaat geen afval. Nabasco®Sign is een zogenaamd thermohardend biocomposiet. Per verkeersbord gaat de exact benodigde hoeveelheid grondstof in de betreffende mal. Onder enorme druk en met de nodige warmte wordt de grondstof tot bord geperst. Door dit proces vervormt het bord achteraf niet kan het extreme temperaturen weerstaan van -50°/+150°. Problemen op het gebied van krimpen en/of uitzetten, hardheid en sterkte van het materiaal, hechting van het folie enzovoort zijn bij Nabasco biocomposiet dus uitgesloten.

De Nabasco®Sign verkeersborden voldoen aan alle eisen uit de geldende normen voor verkeersborden: NEN-EN 12899-1 (met verplichte CE-markering) en NEN 3381:2020.

Met Nabasco®Sign koopt u niet alleen een milieuvriendelijk maar ook een kwalitatief hoogwaardig verkeersbord. Een bewuste keuze op de route naar een duurzamere leefomgeving!

Contact

Afdeling verkoop
E. info@pol.nl
T. 026-4790111

Standnummer

3.4.43

Website

Sectoren

Straatmeubilair