Orange Lighting

Welkom bij Orange Lighting B.V.

Wij geloven oprecht, dat een betere technologie het antwoord is op de uitdaging van onze relaties, om een betere omgeving te creëren met verlichting voor de openbare ruimte.

Daarom hebben wij al diverse spraakmakende projecten uitgeleverd die leiden tot een betere en meer verantwoorde verlichte omgeving, waarbij onze armaturen zijn voorzien van de nieuwste technologieën; zoals het rechtstreeks koppelen aan DC netten en diverse "Smart City" systemen.

De markt voor openbare verlichting is een professionele markt, waarin producten duurzaam dienen te zijn en leveranciers deskundig en integer. Wij hechten veel waarde aan milieu, kwaliteit en betrouwbaarheid. Omdat deze onderwerpen voor veel opdrachtgevers moeilijk te definiëren en te verifiëren zijn, wil Orange Lighting zich aan de voorkant duidelijk onderscheiden en herkenbaar zijn als een betrouwbare en deskundige leverancier. Daarom voeren wij naast diverse andere keurmerken aanvullend het onderscheidende Dekra Led Performance keurmerk en zijn wij ISO 14001 (milieumanagement systeem) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement systeem) gecertificeerd.

Wij zijn maatschappelijk betrokken en actief lid van de Nederlandse branchevereniging: OVLNL. Binnen de OVLNL-platformen "Smart Cities" en "Kennis" delen wij onze expertise en ervaringen om een betere openbare verlichting te creëren.

Graag ondersteunen wij u met een goed advies en uitstekende producten om gebruikers en bewoners een prettige leefomgeving te bieden.

Contact

Herold Tinnemeier
E. ht@orangelighting.nl
T. 053-3030220