Hoefakker

Hoefakker: 4 disciplines in 1 bedrijf

Wij zijn hoveniers, boomspecialisten, inrichters van buitenruimte en beheerders van groen erfgoed. Doordat onze vakspecialisten hun expertise en kunde delen, profiteert u van een optimale dienstverlening.

Op de beurs presenteren wij ons met de volgende onderwerpen en disciplines:


HOEFAKKER BOOMSPECIALISTEN

Onderzoek & Advies

Verplantbaarheidsonderzoek

Bomen Effect Analyse – BEA

Projectbegeleiding

Boom Veiligheids Controle (BVC)

Nader onderzoek

Flora- en faunaonderzoek


Uitvoering

Boomverplanting

Groeiplaatsinrichting,

leveren en planten van bomen

inclusief nazorg,

watergeven en garantie.

ONZE 3 ZEKERHEDEN ALS HET OM BOMEN GAAT

Hoefakker Boomspecialisten onderscheidt zich met 3 zekerheden! Drie duidelijke afspraken die we met u maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u met ons samenwerkt! En dat is prettig aangezien het werk- en beslisterrein van 'groen' steeds complexer wordt.

Zekerheid 1 Ervaring met grote uitdagingen

U wilt de zekerheid van een ervaren partij. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het (ver)planten van bomen. Met onze opdrachtgevers werken we aan de meest bijzondere projecten. De uitdaging zit 'm daarbij niet alleen in de omvang van een boom. Ervaring heeft ons geleerd dat ook heel andere factoren de mate van uitdaging bepalen.

Zekerheid 2 Toekomstgerichte oplossingen

U wilt dat de beslissing van nu ook in de toekomst de juiste blijkt te zijn. Onze boomspecialisten zijn een bron van kennis en ervaring. Vooral bij het bedenken van toekomstgerichte oplossingen. Om dit te garanderen besteden we veel tijd aan interne opleiding, workshops en kennisdeling.

Zekerheid 3 Van A tot Garantie

U wilt ontzorgd worden van begin tot eind en de zekerheid van een goed eindbeeld. Wij zijn de unieke allrounder die overal aan denkt. Wij adviseren op basis van praktijkervaring. Wij weten daarom hoe je met weerstand van burgers omgaat en positieve beïnvloeders voor je laat werken. Maar we zijn ook innovators met onze eigen unieke tool om bomen te monitoren. En wij hebben als enige het BoomZekerPlan; wij planten bomen met garantie.


SMART CITY TREES

Dé totaaloplossing voor bomen in de stad

Hoefakker Boomspecialisten ontwikkelde een nagenoeg zelfvoorzienende boom in bak! SmartCityTrees© is een uniek systeem van boom, boombak, waterbuffering, watergeeftechnologie op basis van lichtpanelen en een speciaal Hoefakker Boombakmengsel©! Inclusief realtime monitoring op afstand. Bekijk hier de online brochure >>


HOEFAKKER BUITENRUIMTE

Bekijk hier een greep uit onze projecten in de buitenruimte >>

HOEFAKKER GROEN ERFGOED

Hoefakker wil dat uw groen erfgoed op de juiste manier behouden blijft. Als Erfgoedhovenier werken we veel voor eigenaren van de beeldbepalende buitenplaatsen, kastelen en monumentale boerderijen en beheerders van bossen en parken. Alles in groen erfgoed vergt inzicht in de historische aanleg en een goede planning voor de toekomst. Daarom staan wij stil bij de bijzonderheden en geschiedenis van de groenaanleg. En, denken we tegelijkertijd ver vooruit. Zo is uw groene monument in vertrouwde handen. Hoefakker is als Erfgoedhovenier ERM-gecertificeerd!

VRAGEN?

Neem contact met ons op

Arno Hoefakker

Directeur

M. 06 54 30 87 76

aghoefakker@hoefakker.com

Aalt van Loo

Adviseur/ Boomspecialisatie

M. 06 51 21 94 19

aalt@hoefakker.com

Hoefakker

Utrechtseweg 374

3731 GE De Bilt

T. 030 2201021

www.hoefakker.com

Contact

A. van Loo (Aalt)
A. van Loo (Aalt)
E. aalt@hoefakker.com
T. 06 – 51219419