GHM Eclatec

GHM Eclatec B.V. is producent/leverancier van openbare verlichting producten en straatmeubilair. Van lichtmast combinatie tot stadsfontein; uw gehele bovengrondse inrichting is bij ons in goede handen. Als onderdeel van de Franse GHM groep kunnen wij putten uit een lange historie en een zeer uitgebreid producten programma.

ECLATEC is gespecialiseerd in de vele vormen van verlichting, waardoor ECLATEC u kan begeleiden vanaf de eerste fase tot de installatie van uw projecten. Ons team biedt efficiënte en betrouwbare oplossingen die aan de hoogwaardige normen van duurzaamheid voldoen. De teams pakken projecten aan met dezelfde passie als de oprichters en met hetzelfde doel voor ogen: het leveren van hoogwaardige kwaliteit door te investeren in nieuwe en innovatieve verlichtingsoplossingen.

GHM staat bekend om zijn expertise op het gebied van gietijzer toegepast op de productie van stadsinrichting. Meer dan 750 medewerkers binnen de GHM groep zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van straatmeubilair en straatverlichting. GHM werkt regelmatig samen met toonaangevende architecten. Ook biedt zij mogelijkheden om vorm te geven aan de visie van hedendaagse architecten, een oud standbeeld of fontein te herstellen, maar ook van de figuratieve representatie naar abstracte uitdrukkingen. GHM is rijk aan mogelijkheden om ruimten te benadrukken en landschappen te verbeteren.

Wat maakt ons bijzonder?
GHM producten brengen een vleugje magie, door inrichting te geven aan de meest prestigieuze locaties als de meest eenvoudige. Wij bij GHM houden van het leven en wij geloven in het milieu, zijn ritme en onmisbare harmonie. GHM biedt een grote range straatmeubilair, zoals zitelementen, boomroosters, afvalbakken, fiets parkeren, plantenbakken, afzetsystemen, fonteinen en water fonteinen, en op maat gemaakte producten. Klassieke en moderne gietijzeren en aluminium lichtmasten, armaturen, en speciale oplossingen zoals tram en afspanmasten, kunst en monumentale ornamenten. Het straatmeubilair van GHM is het resultaat van een unieke industriële aanpak. De ontwerpen voldoen aan de regels en voorschriften van de kunst, ze zijn goed voorbereid, ontworpen, uitgerust en beschermd.

Het straatmeubilair van GHM past in het hart van alle steden en dorpen.

Contact

Martin van Stigt Thans
Martin van Stigt Thans
E. martin@ghm-eclatec.nl
T. 0651966852

Standnummer

3.1.09

Sectoren

Licht

Straatmeubilair