Joosten Groep

JOOSTEN: SPECIALIST IN INFRATECHNIEK, WATERMANAGEMENT EN GROENCONCEPTEN

Als toeleverancier voor de GWW-sector, groenbedrijf en (semi-)overheid bieden wij innovatieve en duurzame kunststoftotaaloplossingen voor geotechnische uitdagingen, watermanagement en groeiplaatsconcepten.

Onze kracht; het combineren van producten en materialen uit ons uiteenlopende assortiment dat bestaat uit folie, geotextiel, geogrids, complete kunststof leidingsystemen, kunststof (half)fabricaten, drainagesystemen, vijver- en tuinbenodigdheden, EPS constructies en producten voor groeiplaatsverbetering. Hierdoor komen wij vaak tot verrassende en economisch voordelige oplossingen voor veel voorkomende uitdagingen op het gebied van o.a. grondwapening, funderingen, afwatering- en infiltratiesystemen en groen in de stad.

Naast onze eigen Product Specialisten hebben wij de beschikking over de ingenieurs en geotechneuten van de fabrikanten waarmee wij samenwerken aan Nederlands grootste bouwkundige projecten. Deze bundeling van ervaring, productkennis en wetenschappelijke kennis stelt ons in staat tot de beste maatwerkoplossing te komen voor de meest complexe Design & Construct uitdagingen.

Om snel in te kunnen springen op vragen vanuit de markt zijn wij, naast leverancier van top-kwaliteit materialen, producent van in eigen huis ontwikkelde innovatieve producten zoals halfverhardingsplaten, infiltratieproducten en maatwerk putten.

Met zo'n 50 medewerkers, verdeeld over filialen in Bemmel, Delft en Beverwijk, is er landelijke dekking en de mogelijkheid materiaal af te halen of persoonlijk advies in te winnen. Vanuit Bemmel, dat met 48.000 m3 magazijnruimte en 16.000 m2 buitenterrein tevens het logistieke hart van Joosten Kunststoffen is, rijden dagelijks eigen trailers door heel Nederland om bestellingen op afspraak te bezorgen.

Standnummer

3.6.07

Sectoren

Groen

Bouw & Infra