TerraSpect

Innovatief in beheer buitenruimte

Al sinds 2010 is TerraSpect één van de adviesbureaus op het gebied van inspectie, inventarisatie en beheer van de openbare ruimte. Vanuit onze passie voor het vak laten we ons leiden door nieuwe ontwikkelingen binnen de wereld van beheer en zijn we voortdurend bezig met het verkennen van de mogelijkheden met betrekking tot innovatie en duurzaamheid.

Zo beschikken we over de nieuwste en zeer geavanceerde software en meetapparatuur zoals pen-pc's, total stations en drones, waaronder de TOPCON Falcon 8. Met behulp hiervan kunnen we snel en efficiënt werken. Van het uitvoeren van inspecties op hoogte tot het in kaart brengen van grote terreinen in 2D en 3D; de toepassingsmogelijkheden zijn legio!

Omdat in de praktijk blijkt dat er naast de inspectiewerkzaamheden steeds meer vraag is naar landmeettechnische oplossingen, voeren we sinds kort ook het label GeoSpect waarbij landmeten en geodesie centraal staan.

Door dit complete aanbod van diensten is het mogelijk om een totaalproduct te leveren waarbij alle diensten op elkaar zijn afgestemd. Snel, makkelijk en overzichtelijk.

Contact

Joeri Kuis
E. info@terraspect.nl
T. 0416 858303

Standnummer

4.3.57

Sectoren

Advies & Beheer