WeedControl

Onkruidbeheer, een heus specialisme

De afgelopen jaren is de markt voor onkruidbestrijding enorm veranderd. Niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa word het gebruik van chemische stoffen steeds strenger. Na de invoering van het verbod (2016) staat het anno 2021 helaas opnieuw onder vuur. Gelukkig blijft de professional consequent en gelooft de professional simpelweg in de gifvrije manier om het onkruid te beheersen. Gelukkig grijpen ze niet naar oude (veelal achterhaalde) methoden maar met hun blik op de toekomst gericht.

There is NO Planet B, act NOW.
Future is here

Bij Weed Control B.V. bent u aan het juiste adres. Niet alleen ontwikkelen en produceren wij zelf onze eigen WeedControl machines. Ons doel is zeker ook om de professionals op te leiden en kennis over te dragen. De mensen die met de machines moeten werken maken tenslotte het verschil. Door middel van trainingen, cursussen en opleidingen zorgen wij ervoor dat uw personeel op een goede manier onkruidbeheer kan uitvoeren. Al onze machines zijn ontwikkeld in samenwerking met de eindgebruiker, zij weten het beste wat er in de praktijk werkt.

Met Weed Control brengt u de ontwikkeling van onkruid zo snel mogelijk tot stilstand in zo weinig mogelijk handelingen. Daarmee wordt uw slagkracht dus aanmerkelijk vergroot.

Weed Control heeft diverse technische principes toegepast ter verbetering van uw productiviteit. De werksnelheid is optimaal, waardoor er meer meters per tijdseenheid kunnen worden gemaakt. Onze machines hebben een grote actieradius dankzij een zo laag mogelijk verbruik van energie en werkzame stoffen. Deugdelijke constructies en slimme materiaalkeuzen beperken reparaties en onderhoud tot een minimum. Onze machines doen dus waarvoor u ze heeft aangeschaft: het bestrijden van onkruid.

Weed Control B.V. is een 100% origineel Nederlandse organisatie. Wij proberen zo dicht mogelijk bij jou als klant- en eindgebruiker te blijven. Alleen met elkaar bereiken we het gewenste einddoel.

Heb je vragen over onkruidbestrijding, regels, wetgeving of andere zaken? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Contact

Jos Kleinloog
Jos Kleinloog
E. jos@weedcontrol.nl
T. 06-10186006

Standnummer

2.2.13

Sectoren

Groen

Bestrating