Vectorworks by Design Express

Vectorworks Landschap, de ultieme software voor stedenbouw en landschap

Deze krachtige tool zet je verbeelding 1 op 1 om en ondersteunt jouw creatief proces van begin tot einde. Met Vectorworks creëer je ontwerp-, presentatie- en beplantingsplannen en technische tekeningen in één software. Stroomlijn je workflow, verbeter je ontwerpproces en vergroot je tekenplezier. 2D, 3D of BIM: Vectorworks helpt je om je visie te realiseren. Het is de meest complete en intuïtieve alles-in-één oplossing voor al je tekenwerk.

Slimmer werken met BIM

Het proces van Building Information Modeling geeft je de mogelijkheid om jouw ontwerpen te optimaliseren en te delen. Je importeert een GIS, Shape of GBKN bestand, maakt een terreinmodel en berekent het grondverzet en de staat van hoeveelheden. Door het toepassen van datavisualisatie in je BIM-workflow kan je eenvoudig de beschikbare data visualiseren tot een zinvolle informatiebron. Zo kan je jouw ontwerpkeuzes inzichtelijk maken voor je opdrachtgevers.

Delen is vermenigvuldigen

Met Vectorworks werk je eenvoudig samen en deel je bestanden overal en met iedereen. Door projectdeling kan jouw hele team gelijktijdig aan hetzelfde Vectorworks-bestand werken. Daarnaast bieden we de meest standaard import/export-mogelijkheden, evenals ondersteuning voor openBIM en IFC en directe koppelingen met AutoCAD, Revit, SketchUp, Rhino, Photoshop en Illustrator. De rechtstreekse verbinding met de bomencatalogus van Van de Berk, maakt Vectorworks helemaal interessant voor tuin -en landschapsarchitecten. Door de instant toegang tot hun voorraad en prijzen, kan je zelfs meteen offertes aanvragen.

Visualiseren

Breng je ontwerpen tot leven met Lumion of Enscape. Een directe link met Vectorworks zorgt ervoor dat deze renderprogramma's naadloos aansluiten bij je huidige werkwijze. Met de VR-toepassing binnen Enscape laat je jouw klanten ontwerpen beleven alsof ze al werkelijkheid zijn. Neem het van ons aan, ontwerpbeslissingen nemen ging nog nooit zo eenvoudig.

Contact

Sales team Design Express
E. sales.nl@designexpress.eu
T. 0182756660

Standnummer

3.1.08

Sectoren

Landschapsarchitectuur & Ontwerp