Econsultancy

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau

Diensten en adviezen

We werken aan uiteenlopende en complexe vraagstukken op het gebied van milieu en infrastructuur in Nederland, voor het bedrijfsleven en overheden. Of het nu gaat om archeologie, ecologie, water of bodem, ons onderzoek is altijd volledig en inclusief een helder advies. Oók over vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel en organisatorisch gebied, staan wij onze opdrachtgevers bij. Onze mensen leveren hoogwaardige diensten ten aanzien van aanvullende voorzieningen en de uitvoering van plannen in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Vraaggericht en dichtbij

Wij houden van een persoonlijke benadering en korte lijnen. In elk van onze 5 vestigingen in Nederland werken specialisten die in hun regio op de hoogte zijn van bijzonderheden. Zij kennen de omgeving als geen ander. Met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring, geven we onze opdrachtgevers zo goed mogelijk advies en passende ondersteuning tijdens het hele traject.

Kennis en ervaring

Voor elk onderzoeksgebied hebben wij een vakkundig team in huis. Zo kunnen we onze opdrachtgever ontzorgen. Onze mensen hebben verschillende expertises, maar werken als één team samen. Altijd met een open mind en het lef om nieuwe wegen te bewandelen. Het zijn betrokken specialisten die samen met onze klanten het gewenste resultaat willen boeken.

Integrale aanpak

Onze kennis en kunde levert het meeste op wanneer wij in een vroeg stadium worden betrokken bij een project. Zo kunnen wij op tijd alles regelen en er is maar één aanspreekpunt. Een projectcoördinator ruimtelijke ontwikkelingen bundelt alle onderzoeken die je van ons nodig hebt. Een integraal projectleider regelt en coördineert daarnaast ook de diensten die je van onze partners nodig hebt. Dat bespaart tijd, geld en papierwerk.

Contact