FlexiBilo Speeltoestellen

Ontwerp, Productie, Aanleg en Onderhoud van Speel- en Sportplaatsen

Al meer dan 20 jaar maken wij hoogwaardige duurzame en veilige speeltoestellen en sporttoestellen, de toestellen worden in eigen fabriek te Zaandam geproduceerd. De filosofie voor onze speeltoestellen; absoluut veilig speelplezier, sociale ontwikkeling, beweging, inclusief spelen, uitdaging en leerplezier. Daarnaast zijn wij milieubewust en vinden wij de duurzaamheid van onze speel- en sporttoestellen zeer belangrijk.

In samenwerking met onze groene zusterbedrijven Huisman Hoveniers en Groenfra zijn wij instaat geheel turn-key uw speel- of sportplaats te realiseren. Voor zowel traditioneel spelen als natuurlijk spelen bent u bij ons aan het juiste adres. Door de nauwe samenwerking zijn wij in staat ook groenwerk mee te nemen in uw project. Hiermee bieden wij niet alleen een rol bij het tot stand brengen van klimaatadaptie en de transitie naar een duurzame samenleving, maar ook een groene gezonde leeromgeving voor toekomstige generaties.

Graag denken wij mee vanaf de ontwerpfase om samen tot een duurzame oplossing te komen wat geheel naar wens is in eindresultaat en in uitvoering.

Contact

Standnummer

3.2.58

Sectoren

Spelen & Recreatie