Roelofs

Roelofs is een familiebedrijf dat midden in de samenleving staat. Werken aan de openbare ruimte betekent voor ons werken aan de toekomst. Met onze brede aanpak leveren wij betekenis en toegevoegde waarde aan de ontwikkeling en realisatie van infrastructurele projecten. Onze expertise ligt onder andere op het gebied van gebiedsontwikkeling, mobiliteit, water, riolering en grondstoffen. Als kennispartner beheerst Roelofs het totale traject van een project; van advies en ontwerp, tot realisatie, beheer en onderhoud.

Door steeds te kijken wat we morgen beter kunnen doen, blijven we innoveren en zorgen wij voor meer waarde aan ruimte. Samen met onze partners en klanten werken wij aan een concreet doel: In 2030 willen wij namelijk 100% klimaatneutraal werken.

Roelofs is koploper in innovatie op het gebied van infra. Als innovatieve kennispartner zijn we een spin in het web; van innovatieve asfaltmengsels, tot vernieuwende contractvormen en data gestuurd wegbeheer. Wij willen onze kennis delen en werken met onze strategische partners aan een hoogwaardig gebruik van de openbare ruimte mét oog voor het klimaat en toekomstige generaties.

Standnummer

3.2.12

Sectoren

Bestrating

Bouw & Infra

Advies & Beheer