Samson Urban Elements

Meer dan 35 jaar leveren wij spraakmakend straatmeubilair. Als gesprekspartner komen wij in een goed overleg met u tot creatieve oplossingen op maat. Het waarborgen van kwaliteit staat voor ons voorop. Een lage CO2 voetafdruk is de primaire doelstelling voor al onze producten. Van zitbanken, plantenbakken, afvalbakken, fietsbeugels tot alles voor de bescherming en optimale ontwikkeling van de bomen in onze steden. Wij zijn in vele markten thuis.

SAMSON staat garant voor zitcomfort, hoge kwaliteit en passend in de omgeving. Voor elke omgeving een eigen unieke zitbank. Het plekje waar men even tot rust komt en goed de omgeving tot zich kan nemen.

Het is letterlijk natuurbescherming op de vierkant meter; De boomroosters, boomringen, boomkorven van SAMSON! Een boom krijgt niet altijd de ruimte die hij verdient. Met adequate oplossingen voorziet SAMSON in een veilige standplaats en daarmee in een gezonde groei. Het assortiment kent letterlijk geen grenzen. Van stijlvolle Classico boomroosters tot de strakke Lateraal roosters. Passend naar uw ontwerp.

Wij willen u elke dag opnieuw weer inspireren tot de best denkbare openbare ruimte waarin iedereen zich met plezier begeeft.

Contact

Caithlynn Hoop / Robert Jan Hulscher
E. algemeen@samson.nl
T. 088-9191906 / 088-9191908

Standnummer

4.1.46

Website

Sectoren

Spelen & Recreatie

Licht

Groen

Straatmeubilair