Jean Heybroek

Jean Heybroek is partner in professionele onderhoudsmachines voor

● Groentechniek:

Machines voor de professionele en particuliere gebruiker. Gazonmaaimachines, werktuigdragers, onkruidborstels, tractoren, transportvoertuigen en beregeningsinstallaties voor professioneel onderhoud van golfbanen, openbaar- en particulier groen, recreatie- en sportterreinen.

Merken: Toro, Club Car, Amazone, Imants, Wiedenmann, Keckex, RECO eTrac, Maredo.

● Transporttechniek:

Golfkarren, werkvoertuigen en transportvoertuigen.

Merken: Club Car, Toro.

● Grondtechniek:

Machines en apparatuur voor aanleg van ondergrondse infrastructuur zoals horizontaal gestuurde boorinstallaties, boorvloeistof meng- en recyclingsystemen, kabelploegen, kabelzoekapparatuur en kettingsleuvengraafmachines.

Merken: Ditch Witch, HammerHead, Subsite

● Reinigingstechniek:

Veegmachines, schrobmachines, schoonmaakrobots en stofzuigers voor het reinigen van retail en institutie tot zware industrie voor vloeroppervlaktes van 100 tot 10.000 m2.

Merken: Factory Cat, Isal, Columbus, Adlatus Robotics en Gausium Robotics.

Kwaliteit en Service staan bij ons centraal. Onze verkopers worden ondersteund door een moderne werkplaats, een uitgebreid onderdelen magazijn en een mobiele servicedienst zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Jean Heybroek BV is onderdeel van Royal Reesink BV, marktleider als internationale distributeur van hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn.

Contact

Arne van der Valk
E. avdvalk@jeanheybroek.com
T. 0651986502