Diftar Group

De naam Diftar staat voor geDIFferentieerd TARrief ofwel: de vervuiler betaald. Ruim 20 jaar geleden zijn we begonnen met het maken van hardware en software voor ondergrondse afvalsystemen. Deze basis is in de loop der jaren doorontwikkeld naar andere concepten zoals fietsverhuursystemen (oa. OV-fiets), afvalbakken voor zwerfafval in de openbare ruimte als recyclebare producten bij kantoren en retailbedrijven als ook complete toegangscontrolesystemen.

Inmiddels hebben we het oorspronkelijke bedrijf opgedeeld in diverse divisies met elk hun specialisme:

Diftar Outdoor Products: is uw partner voor het leveren van duurzame outdoor en indoor producten. Door onze jarenlange ervaring en middels onze gerenommeerde partners als Lune, Inter Design en SSI Schafer kunnen wij bogen op gedegen kennis en kunde van ons team. Als techbedrijf leveren wij one stop shop oplossingen of delen daarvan middels een projectmatig aanpak en advies. Ook voor het leveren van klant specifieke inzamelmiddelen voor afval of recyclebare producten is men bij ons aan het juiste adres.

Diftar TS: biedt technisch specialistische oplossingen voor bijvoorbeeld fietsverhuur, ondergronds afvalbeheer en beheer en onderhoud aan deze en andere oplossingen. Met een vast team wordt snel en adequaat ingesprongen op uitdagingen.

Diftar Infra: is uw partner waar het gaat om het leveren van personeel, met name gerelateerd aan onze technische concepten. Nadruk ligt hierbij op technisch onderhoud, veiligheid op de weg, op en rondom de bouwplaats of bij het begeleiden van verkeer.

Diftar Data: waarin alle data en software oplossingen zijn onder gebracht. Zowel front-end software alsmede embedded software is de specialiteit waarmee beiden een totaal oplossing bieden. De software kent geen grenzen en kan wereldwijd gebruikt en bediend worden!

Contact

Wilco Van Der Zeeuw
E. wz@diftar.nl
T. 0645764450

Standnummer

3.5.32

Sectoren

Mobiliteit

Advies & Beheer