Proviel Adviseurs en ingenieurs openbare ruimte

Adviseurs en ingenieurs openbare ruimte

ONTWERP EN BEHEER
Proviel ontwerpt en beheert de buitenruimte. We houden het overzicht en kennen de planningen van onze opdrachtgevers. We luisteren, houden de vinger aan de pols en adviseren. Met beide benen stevig op de grond. Letterlijk en figuurlijk!

De adviseurs en ingenieurs van Proviel richten complete buitenruimtes in. Wij adviseren bij het aanleggen van o.a. rioleringen, wegen en groen. En daar zijn we goed in, dat horen we ook van anderen. Al decennialang en nog decennia te gaan.

Proviel: de juiste partner. Onafhankelijk en zonder verplichtingen aan derden.

Onze dienstverlening omvat:
- Assetmanagement
- Ontwerp
- Klimaat

BEHEER OPENBARE RUIMTE
Proviel heeft zich ontwikkeld tot een kundige partij op het gebied van het beheer van de openbare ruimte. Onze praktische benadering combineren we met ervaring en theoretische kennis. Maar altijd blijft er de mens achter een project. Onze afdeling Beheer Openbare Ruimte bestaat uit adviseurs, inspecteurs en GIS- specialisten.

COMPLEET BEHEER
Onze werkzaamheden betreffen beheer in de breedste zin van het woord. Van het bepalen van de actuele toestand tot en met het invoeren, muteren en up-to-date houden van gegevens in de beheersystemen. Van het bepalen van onderhoudsmaatregelen en –budgetten tot en met het maken van onderhoudsbestekken. Voor veel klanten houden wij de beheersysteem bij door – op afroep of op regelmatige basis – mutaties te verwerken. Hierdoor blijft de informatie steeds up-to-date en direct beschikbaar.

GIS-SPECIALISTEN
De GIS-specialisten van Proviel houden beheerdata in CAD- en GIS-systemen bij, voeren bewerkingen en analyses uit voor planningen, beheer- en beleidsplannen en maken kaarten en presentaties. Zij hebben ervaring met zowel QGis als ArcGis. Proviel beschikt over eigen licenties ArcGis waardoor het mogelijk is gegevens via de Cloud te delen en beschikbaar te stellen.

EIGEN GEBRUIKERSLICENTIES
Doordat wij eigen gebruikerslicenties voor beheersystemen hebben aangekocht kan het verwerken en muteren van gegevens niet alleen bij klanten worden uitgevoerd, maar ook (deels) bij ons op kantoor.

HELPDESK KIKKER
In 2014 zijn Riodesk en Proviel een samenwerking aangegaan waarbij Proviel, voor Noord en Oost Nederland, helpdesk en aanspreekpunt is voor Kikker Riolerings-, Weg- en Groenbeheer. Wij geven trainingen en adviezen over het gebruik van Kikker en kunnen uw Kikkersysteem op maat inrichten.

Contact

Proviel B.V.
E. info@proviel.nl
T. 074-2780674

Standnummer

4.1.61

Website

Sectoren

Advies & Beheer