VelopA

Al ruim 60 jaar is VelopA toonaangevend in de inrichting van de openbare buitenruimte. Samen met u willen we een nog grotere bijdrage leveren aan de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van steden en dorpen, aan het geluk van ons allemaal. Onze kennis en kunde zetten we nadrukkelijk in bij het bedenken van unieke oplossingen en het ontwikkelen van duurzame producten.

Uitblinken door innovativiteit en schoonheid
VelopA heeft een zeer brede klantenkring opgebouwd, met relaties in de sectoren overheid, architectuur, onderwijs, zorg, bedrijfsleven, grond-, weg- en waterbouw en recreatie. Samen met u bedenken en ontwikkelen we totaalconcepten en vooruitstrevende plannen die uitblinken door innovativiteit en schoonheid.

Staan voor kwaliteit en duurzaamheid
We willen alleen de beste oplossingen voor de buitenruimte. Daarom kiezen we voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Zo kunnen we niet alleen een lange levensduur garanderen, maar tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere samenleving. We streven naar een circulaire wijze van ondernemen, waarbij onze producten 100% herbruikbaar zijn.

Samenwerken aan één doel
Graag delen we met u onze expertise op het gebied van fietsparkeren, fietsoverkappingen, straatmeubilair en sport- en spelvoorzieningen. Door nauw samen te werken met de partners uit ons uitgebreide (kennis)netwerk bieden we innovatieve en passende oplossingen voor ieder vraagstuk.

VelopA is Europees marktleider op het gebied van de inrichting van buitenruimte en maakt samen met IJslander en Cyclepods onderdeel uit van de CrowD Group. We hebben vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België, Duitsland en Frankrijk. In de overige Europese landen werken we samen met distributeurs.

Standnummer

3.2.23

Website

Sectoren

Spelen & Recreatie

Straatmeubilair