De Boominspecteurs

WELKOM BIJ DE BOOMINSPECTEURS
Een betrouwbare basis voor uw boombeheer!

Alles begint bij een goede, betrouwbare basis. Wij geloven dat wij kunnen bijdragen aan deze basis, aan beter beheren van bomen. Hoe? Wij leveren betrouwbare informatie waar u als boombeheerder op kunt bouwen, waarmee u inzicht heeft in uw bomenbestand en waarmee u kunt begroten en prioriteren. Zo maken we uw werk een stukje makkelijker.

Wij vertalen uw vraagstuk naar resultaten. Dit doen wij vanuit 2 disciplines: Inspectie en Onderzoek & Advies.

Onze uitgebreide kennis van inspectiemethoden en bomenbeheersoftware maken ons uniek. Zo zijn onze boominspecteurs in het bezit van het certificaat Data Inspecteur Bomen. Onze boomadviseurs zijn bekend met landelijke richtlijnen en actuele automatiseringsaspecten. Ze beschikken allen over ruime ervaring, het certificaat European Tree Technician en ze zijn aangesloten als boomtaxateur bij de Nederlandse Vereniging van Boomtaxateurs.

Wij streven naar een duurzamere wereld. Dit doen wij door met regionale teams te werken, zodat we zo min mogelijk kilometers afleggen met de auto. Hiermee beperken we de CO2-uitstoot. Omdat we dat belangrijk vinden, hebben we niveau 5 op de CO2-prestatieladder behaald. Dat helpt ons om op een gestructureerde manier onze CO2-uitstoot verder te verminderen.

Contact