Verheij Integrale groenzorg

In de achterliggende 37 jaar is het eenmansbedrijf van Dick Verheij uitgegroeid tot een modern en innovatief groenvoorzieningsbedrijf met 145 vaste medewerkers. Verheij Integrale groenzorg kan met hoofdkwartier in de groene Alblasserwaard en flexibele steunpunten door heel Nederland elk (integraal) groenproject aan.

In de loop van de jaren heeft Verheij veel ervaring opgedaan in het intiëren, coördineren en begeleiden van burgerparticipatie bij groencontracten in gemeentes. Hiervoor heeft Verheij onder andere een eigen omgevingsmanager in dienst.

Verheij presenteerde in 2020 het concept GeoGreen voor digitaal beheren van assets in de buitenruimte op basis van GIS-software. Daarnaast is het bedrijf vooruitstrevend op het gebied van biodiversiteit, duurzaamheid en veiligheid.

Graag ondersteunt Verheij projecten en organisaties die bijdragen aan het verbeteren van de maatschappij. Verheij is erkend leerbedrijf en heeft meerdere medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Verheij start in september 2021 een eigen vakschool!

Contact