STIHL

STIHL - van betrouwbare machineleverancier naar complete business partner.

Familiebedrijf STIHL biedt sinds 1926 innovatieve en comfortabele oplossingen voor professioneel groenonderhoud. Een compleet assortiment aan accu- en benzine aangedreven machines waaronder kettingzagen, heggenscharen, bosmaaiers, bladblazers, grasmaaiers, robotmaaiers, hogedrukreinigers, doorslijpers en grondboren. Altijd de juiste machine voor de juiste toepassing. Wie met STIHL werkt, mag de hoogste standaard verwachten: tuinmachines, accessoires, diensten en services van topkwaliteit. Het accent ligt steeds op betere prestaties, meer comfort, veiligheid, milieubewustzijn en klantgerichtheid. STIHL investeert voortdurend in duurzaamheid, productontwikkeling en digitalisering.

STIHL zet de klant centraal en presenteert ´STIHL Services´ en nieuwe, revolutionaire ontwikkelingen op het gebied van accu(machines) en fleet solutions op Vakbeurs Openbare Ruimte.

STIHL Services omvat een compleet aanbod van services en diensten afgestemd op de wensen, eisen en behoeften van de klant in één concept. Gezamenlijk met ons gespecialiseerd dealerservicenetwerk stimuleren en begeleiden wij de klant intensief bij de transitie naar werken met accumachines.

Met de revolutionaire ontwikkelingen op het gebied van accu(machines) verandert STIHL de spelregels. Met een nieuwe, exclusieve laminate cell technology is de AP500 S accu krachtiger, bevat meer energie-inhoud, en heeft een verdubbelde levensduur en aantal laadcycli tegen nagenoeg hetzelfde gewicht in vergelijking met de AP300 S accu. Met de introductie van een volledig nieuw assortiment accumachines kunnen zelfs zwaardere werkzaamheden met accu worden toegepast. Zero Emission is nu echt van toepassing!

Bezoek onze stand 2.2.44 en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Standnummer

2.2.44

Website

Sectoren

Groen

Advies & Beheer