Prolumia

LED verlichting waarbij kwaliteit voorop staat. Dát is Prolumia. Vol passie werken we iedere dag aan mooie oplossingen voor onze klanten en zoeken we naar de beste opties voor onze prospects. De alles-op-alles mentaliteit van onze professionals zorgt ervoor dat er geen genoegen wordt genomen met minder… We gaan samen voor het beste resultaat en verliezen de belangen van onze klanten, onze leveranciers en onszelf nooit en te nimmer uit het oog.

We stoppen niet voordat de klant volledig geholpen is. Het zit 'm niet alleen in onze kundige verkoopadviezen, onze uitgebreide productinformatie en de vlotte levering van onze producten, maar ook in een goed afgestemde aftersales service. Met onze professionele technische kunde en goede kennis van de markt zorgen we voor een zekere toekomst, waarin we voorop willen lopen in technologische ontwikkelingen en duurzame toepassingen.

Missie
Met veel toewijding streven we er naar de Europese LED verlichtingsmarkt, via een betrouwbaar netwerk aan handelspartners, van kosteneffectieve, duurzame verlichtingsoplossingen te voorzien met producten en service van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierbij staan kostenbesparing en lichtbeleving voor de klant en de zorg voor het milieu centraal.

Visie
Prolumia neemt een concurrerende positie in binnen de Europese LED verlichtingsmarkt. Dit bereiken we door een hoogwaardig assortiment LED armaturen aan te bieden voor een gunstige prijs, met de focus op woningbouwcorporaties, openbare verlichting, parkeren en utiliteit & warehouses. Met passie voorzien onze lichtspecialisten de klant van een gedegen advies, goede product- en projectondersteuning en wordt er gezorgd voor een uitstekende aftersales service. Onze ambitie is om in de toekomst zo veel mogelijk te kunnen voldoen aan een circulaire economie. Samen met onze prijsbewuste klanten gaan we voor een duurzamere samenleving… hiermee maken we het verschil.

Openbare verlichting
Goede verlichting op de openbare wegen is zeer belangrijk. Deze verlichting draagt namelijk bij aan de verkeersveiligheid en comfort op straat. Doordat ons wegennet vrij complex is, is er voor iedere openbare omgeving een ander soort verlichting nodig. Op één plek moet men veilig kunnen oversteken, terwijl elders het verkeer op een juiste manier door moet stromen. Door de diverse uitvoeringen van het openbare LED verlichtingspakket van Prolumia, is het mogelijk om voor iedere toepassing een geschikt armatuur te vinden. Ook als het gaat om slimme verlichting waarbij o.a. het verlichtingsniveau naar wens is aan te passen, waardoor aanzienlijke energiebesparingen gerealiseerd kunnen worden. Tevens zijn er armaturen met een Zhaga-socket beschikbaar, waarmee u klaar bent voor de toekomst.