ITS International Tree Service

ITS

Sinds 1969 is ITS leverancier voor materialen van bomen in het stedelijk gebied. Dit jaar zijn IML en moederbedrijf Poel op stand 2.1.16 te vinden.

IML is de producent van de Resistograaf en de Picus boomonderzoeksaparatuur. Deze instrumenten zijn aanwezig inclusief een vertegenwoordiging vanuit IML om nadere uitleg te geven over de werking en de mogelijkheden.

Het moederbedrijf van ITS, Poel staat dit jaar ook op de stand en toont de mogelijkheden in (digitaal) machinebeheer in de vorm van het Poel Machine Plan.

De medewerkers van Poel vertellen graag over een efficiënt en up to date machinepark dat een verhoogde bedrijfszekerheid biedt!

____________________________

Poel

Op vakbeurs openbare ruimte informeren onze medewerkers u graag over het Poel Machine Plan. Duurzaam machineparkbeheer met een betrouwbare lange levensduur. Hierbij is ook aandacht voor de digitale machinebeheermogelijkheden. Op onze stand tonen we de mogelijkheden voor uw organisatie.


Algemeen

Poel Bosbouwartikelen BV levert hoogwaardige producten voor de tuin- en parkbranche, boomverzorging en bosbouw. Dit doen we door middel van verkoop, lease, verhuur en service van kwaliteitsproducten. Wij werken door heel Nederland met locaties in Amsterdam (Baambrugge), Apeldoorn en Veghel. Poel is al meer dan 40 jaar STIHL dealer. Poel is importeur van Pfanner veiligheidskleding en Protos veiligheidshelmen. Daarnaast is Poel uw aanspreekpunt Makita accugereedschap, Silky handzagen, Kränzle hogedrukspuiten (koud- en warmwater), Snickers werkkleding, GTM kloofmachines en ons grote assortiment A-kwaliteit tuingereedschap.

Poel is trots PSO Trede 3 gecertificeerd.