W&H Sports

Twintig jaar W&H Sports – Wat brengt de toekomst

W&H Sports bestaat dit jaar alweer 20 jaar. Een mooi moment om stil te staan bij het verleden maar ook zeker bij het heden. Waar W&H Sports ooit begon als leverancier van traditionele sport- en inrichtingsmaterialen, zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een innovatief bedrijf wat nadenkt over de toekomst. Dit doen zij door innovatieve oplossingen te bieden die ervoor zorgen dat een openbare ruimte toekomstbestendig is. De juiste inrichting van de buitenruimte is van cruciaal belang om mensen aan het sporten te krijgen en daarmee een gezonde leefomgeving creëren. Op de vakbeurs Openbare Ruimte wil W&H Sports graag verschillende van haar innovatieve en interactieve concepten onder de aandacht brengen.

SmartGoals Urban SkillCourt

De mobiele SmartGoals worden al jaren ingezet op de sportvelden. Hiermee kan op een attractieve en innovatieve manier getraind worden. Vanaf nu heeft W&H Sports ook een SmartGoals Urban SkillCourt. Dit is een interactief multifunctioneel court waarop gesport en gespeeld kan worden met een permanente opstelling van SmartGoals. Het unieke aan de Urban SkillCourts is de combinatie van bewegen/sport & gaming (gamification). Door middel van een app kunnen gebruikers inloggen en gebruik maken van verschillende tests.

Geen ruimte of budget voor een heel outdoor fitness park? Combineer dan nut en noodzaak en kies voor de sportieve bank!

W&H Sports heeft twee outdoor fitnesstoestellen die zowel als fitnesstoestel en als zitbank kunnen dienen. Het gaat om de Fitbench en Fitspot uit de outdoor fitnesslijn van Dr. Wolff. In elk park, bos of natuurgebied moeten er zitbanken aanwezig zijn voor de bezoekers. Hoe mooi is het, dat je een zitbank én fitnesstoestel in één hebt en dus een grotere doelgroep bedient.

SportBox

De SportBox is een opslagruimte voor verschillende sportmaterialen. Bij de SportBox original en light kan de inhoud helemaal zelf worden samengesteld met diverse fitness- en trainingsmaterialen. Maak de openbare ruimte multifunctioneler door verschillende materialen ter beschikking te stellen. Zo kan iedereen, individueel of in groepjes, op elk gewenst moment van de dag gaan sporten.

Naast de original en de light uitvoering, is er ook nog de SportBox XS. In deze SportBox kun je kleine materialen opbergen. Denk bijvoorbeeld aan een voetbalveldje zoals een Cruyff Court, een 3×3 basketbalveld. of bij een padellocatie, zodat er niet op elk moment van de dag iemand aanwezig hoeft te zijn voor het uitlenen van padelrackets. Gebruikers kunnen zich registreren via een app en middels een app & move concept kunnen gebruikers de SportBox openen, trainingen reserveren en oefeningen bekijken. Hiermee wordt direct het gebruik (en misbruik) gemonitord.

GreenMatter

Kunstgras wordt bij vervanging veelal gezien als afval. Door GreenMatter wordt het gezien als een waardevolle grondstof om te verwerken in nieuwe producten, met als streven om 100 procent circulair te worden. Zij hebben zich ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten van gerecycled kunstgras te ontwikkelen en te produceren. Met deze transparante en vooral praktische visie ondersteunen zij opdrachtgevers bij een circulaire aanpak, door kunstgrasvezels in nieuwe producten te verwerken. Met het leveringsprogramma dat steeds eer uitgebreid wordt, bieden zij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen in de openbare ruimte.

Digitaal beheersysteem

Ook is het natuurlijk belangrijk dat alle sport- en inrichtingsmaterialen veilig zijn en regelmatig gecontroleerd worden. In samenwerking met Data Control biedt W&H Sports een digitaal onderhouds- en beheerplan voor sport- en inrichtingsmaterialen aan. Via het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) kunnen alle geplande onderhoudsacties, documenten (zoals certificaten), visuele inspecties en reparaties up-to-date worden bijgehouden. Zij zijn hiermee de eerste in Nederland.

Nieuwsgierig geworden? Kom W&H Sports dan tijdens de vakbeurs Openbare Ruimte bezoeken in hal 3, stand 3.6.36

Contact

Cecile Koestering
E. cecile@whsports.nl
T. 0252683300

Standnummer

3.6.36

Website

Sectoren

Straatmeubilair