Sweco Nederland

De meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise

Bij Sweco geloven we in de combinatie van menselijke nieuwsgierigheid en de kunst van ontwerp en techniek. En houden ons dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van onze toekomstige samenleving. Dit doen we op een unieke manier. Met een nieuwsgierige vooruitstrevende instelling en expertise het verschil maken voor de samenlevingen en steden van de toekomst, dat is wat onze mensen drijft en waar we graag onze energie in steken. Met meer dan 15.000 experts in Europa helpen wij onze klanten de uitdagingen van morgen succesvol op te lossen. Zo maken we samen de samenlevingen en steden voor de generaties na ons veiliger, schoner en prettiger leefbaar.

Onze belofte
We beloven je de meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise te zijn. Het is gemakkelijk om zaken met ons te doen. En stellen alles in het werk om de behoeften van onze klanten te begrijpen en beloven de beste expertise te leveren die de situatie vraagt. Sweco is een ingenieursadviesbureau voor wie een vraagstuk of project net zo belangrijk is als voor onze klant zelf en dat laten we zien door ons gedrag. Voor welke uitdaging je staat, je kunt rekenen op een oplossing van Sweco.

Erkende expertise
Sweco is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa. Met 15.000 topexperts, die beschikken over uitgebreide regionale, nationale en internationale kennis en technische expertise, werken wij aan de uitdagingen die het veranderende klimaat en urbanisatie met zich mee brengt. Het is ons werk om altijd een stap voorruit te zijn.

In de afgelopen 100 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben we iedere m2 van Nederland al een keer bij de kop gehad. Met deze onder- en bovengrondse kennis van Nederland, is Sweco als groot, innovatief en multidisciplinair ingenieursadviesbureau uitstekend voorbereid om een belangrijke rol te spelen bij de transitie van morgen.

Integrale benadering
Van initiatief tot en met de realisatie zijn wij hun partner en gids voor een vlot proces bij complexe ruimtelijke opgaven. Sweco draagt zorg voor alle technische-, ruimtelijke-, maatschappelijk sociale- en financiële inpassingen. Zo maken we, door het hebben van het grootste Europese kennisnetwerk, maakbare en realistische visies en plannen met een maximale rendement.

Contact

Rob Krom
Rob Krom
E. rob.krom@sweco.nl
T. 0654960150

Standnummer

4.4.45

Website

Sectoren

Mobiliteit

Advies & Beheer