Luminext

Energie besparen met Luminext verlichtingssystemen voor de openbare ruimte en de industrie

Met de dynamische verlichtingssystemen voor de buitenruimte van Luminext bespaar je energie en verlaag je de onderhoudskosten. Door dynamisch te verlichten realiseer je de CO2-doelstellingen en minimaliseer je de lichthinder voor omwonenden en de natuur.

Luminext werkt voor overheden, bedrijven en de industrie. Samen zorgen we ervoor dat Europa in 2030 vanuit de ruimte niet meer zichtbaar is.

Dimmen en besparen
Door de openbare verlichting zoveel mogelijk te dimmen, bijvoorbeeld als iedereen slaapt, besparen onze klanten tot 70% energie. Ook wordt de ecologische voetafdruk kleiner. Door het lichtniveau te verhogen zodra mensen daar behoefte aan hebben, bijvoorbeeld in de spits en op gevaarlijke kruisingen, zijn ze verzekerd van goed zicht en voelen ze zich comfortabel en veilig op straat. De Luminext verlichtingsoplossingen maken bovendien efficiënt onderhouds- en storingsmanagement mogelijk. Daarmee verlagen de operationele kosten. Je hebt de complete regie.

Compleet verlichtingssysteem
De Luminext verlichtingssystemen bestaan uit hardware en software. De Luminext Outdoor Lamp Controller in de lichtmast communiceert met onze Luminizer beheer- en besturingssoftware. Het complete beheer- besturingssysteem biedt een praktische module voor assetmanagement, totaal geautomatiseerd storings- en werkordermanagement, slimme tools voor het aansturen van de dynamische verlichting en overzichtelijke rapportages voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Flexibel en toekomstgericht
De open Luminizer software en systemen zijn volledig koppelbaar aan de gewenste IT-systemen en met alle merken en typen verlichtingsapparatuur. Hierdoor bent u flexibel en voorbereid op uw keuzes. Nu en in de toekomst.