Terrastab Nederland

Terrastab is gespecialiseerd in bodem- en grondstabilisaties (het verstevigen van de bodem), door gebruik te maken van Geo-technieken. Terrastab is gevestigd in Harderwijk, en opgericht met het doel innovatieve (wegen)bouw oplossingen te bieden.
Het leveren van advies voor ingenieurs bureaus als het gaat om bijvoorbeeld het samenstellen van besteks (omschrijvingen) of specifieke (terrein)omstandigheden en het uitvoeren van bodem technische vooronderzoeken horen bij onze werkzaamheden. Hierin is bijvoorbeeld gewenst helder te krijgen of bodemstabilisatie in bepaalde gevallen überhaupt wel mogelijk is, of bijvoorbeeld contra expertise etc. Hierin wordt samengewerkt met gerenommeerde en gecertificeerde laboratoria.

De realisatie van de stabilisaties voeren we uit geheel in eigen beheer, met eigen personeel en eigen materieel. Door de nauwkeurigheid van de stabilisatie is het geboden met vaste mensen en gespecialiseerd materieel te werken. Ons machinepark kan tevens projectmatig aangepast worden in technische bekwaamheid.

Contact

Anton Bunt
E. anton@terrastab.nl
T. 0887868540

Standnummer

3.4.62

Sectoren

Bestrating

Bouw & Infra