Saled Nederland

Saled is uw leverancier in hoogwaardige, professionele openbare LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Saled levert zowel compleet nieuwe armaturen voor de openbare verlichting als retrofit oplossingen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen van een conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Al meer dan 170 gemeenten in Nederland werken al met onze LED oplossingen.

Onze LED armaturen & plaatoplossingen

Saled heeft een revolutionaire armaturenserie op de Nederlandse markt gebracht: De INDO AIR1, AIR2, AIR3, Chancery, Radius en RD12. Deze innovatieve en duurzame armaturen beschikken namelijk, net zoals de LED plaatoplossingen van Saled, over de revolutionaire Direct Drive® technologie. Door deze revolutionaire technologie, bekroond met de gerenommeerde Queen's Award for Innovation, wordt de noodzaak voor een driver compleet geëlimineerd.

  • 10 jaar garantie
  • 230.000 branduren
  • Geen onderhoud
  • Lage inschakelstroom
  • Standaard dimbaar en te voorzien van smart technology

Onze LED retrofitoplossingen

Voor de traditionele PL-L, SON(-T), SOX(-E), PL-T en PL-C heeft Saled vergelijkbare LED lampen ontwikkeld. De LED lampen kunnen in het conventionele armatuur geplaatst worden, waardoor u 1-op-1 kunt overgaan op een duurzame oplossing. De Saled reftofit lichtbronnen voor openbare verlichting hebben een levensduur van minstens 50.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeft u vele malen minder remplace uit te voeren. Hiernaast wordt door het toepassen van de Saled lichtbron het gebruik van een VSA overbodig en kan er dus geen storing meer optreden en wordt uitval voorkomen.

Standnummer

3.1.49

Website

Sectoren

Licht

Mobiliteit