Jub Holland

Jac. Uittenbogaard & Zonen BV (JUB) levert graag een bijdrage aan een groene en kleurrijke omgeving. Van vroeg in het voorjaar tot laat in de zomer brengen onze bolbloemen kleur in het openbaar groen.

JUB Holland is een modern bloembollenbedrijf met een breed aanbod in zowel het retail als landscape assortiment. Onze vier kernactiviteiten zijn:
Kwekerij - het telen van diverse bolgewassen op een 35 ha. grote kwekerij.
Handel - de verkoop van verpakte en losse bloembollen aan tuincentra, hoveniers, gemeenten en groothandelsbedrijven in Nederland, Europa en VS/Canada.
Broeierij - het jaarlijks broeien van +/- 4,5 miljoen tulpen.
Veredeling - het zoeken en veredelen van nieuwe soorten.

In de bloembollenmarkt realiseert Jac. Uittenbogaard & Zonen BV ieder jaar weer een gezonde groei. Vanuit de moderne huisvesting - omgeven door eigen kwekerijen - bedienen we vele diverse markten. Jaarlijks introduceren we nieuwe of verbeterde producten en soorten. Met de meeste verkooppunten bestaat een nauw samenwerkingsverband waardoor beiderzijds een optimaal rendement gerealiseerd wordt. Wij halen efficiëntie en markt- en productkennis uit onze ruim 100 jaar ervaring hetgeen ons in 2010 het predicaat Hofleverancier heeft opgeleverd. Zo zijn wij één van de grootste leveranciers ter wereld voor het planten van bloembollen in het openbaar groen.

Met hedendaagse producten en verpakkingsontwerpen spelen we in op de behoeften van de consument. Op het gebied van consumentenverpakkingen zijn wij vooral gericht op het hogere marktsegment.