CBM Montfoort

CBM Montfoort is een bedrijf dat werkzaam is in de metaalindustrie: wij zijn onder andere marktleider van ons concept PowerPut®, waarbij wij evenemententerreinen verduurzamen door vaste stroomaansluitingen te realiseren.

PowerPut® is een uniek concept wat de opdrachtgevers voorziet van een totaaloplossing.
PowerPut® verzorgd namelijk het complete verduurzamingsproject: van vergunningsaanvraag tot in bedrijf stelling. Dankzij het PowerPut® concept zijn aggregaten al op meer dan 100 evenementen per jaar overbodig geworden en draait het gehele evenement op vaste, groene stroom.

Ontwikkeling en vervaardiging van producten voor openbare ruimte

Er gebeurt tegenwoordig een hoop in de openbare ruimte. Daarbij zijn vandalismebestendige voorzieningen van essentieel belang, om bijvoorbeeld graffiti en dergelijke te voorkomen.
CBM Montfoort heeft de Elektraput ontworpen om op een veilige manier een vaste stroomvoorziening op locaties te realiseren, zonder dat er inbreuk wordt gemaakt op het straatbeeld. De Elektraput is onze kleinere elektraput welke zeer geschikt is voor onder andere markten, pleinen en andere locaties waar een jaarlijkse (tijdelijk) stroomvoorziening gewenst is. Deze stroomvoorziening is verwerkt in de straat en kan volledig naar uw wens geproduceerd worden. Denk ook aan de Waterput voor bijvoorbeeld viskramen en bloemisten op markten.

Ook voor alle specials bent u bij ons ook op het goede adres.


Onderhoudswerkzaamheden
Onderhoud is wel eens nodig voor een systeem. Daarvoor is ook iemand nodig die het onderhoud kan uitvoeren. Ook hiervoor bent u bij CBM op het juiste adres.