Tree-O-Logic

Tree-O-Logic is een onafhankelijk boomtechnisch onderzoek- & adviesbureau. Onze specialiteiten variëren van inventarisatie en boomveilighedscontrole (VTA) tot en met onderzoek naar groeiplaats en verplantbaarheid van bomen. Daarnaast worden er boom effect analyses (BEA's), waardebepalingen en boomtaxaties uitgevoerd. Tree-O-Logic ondersteunt en helpt met het opzetten en uitvoeren van efficiënt beheer én ondersteuning bij specifieke vraagstukken.

Al deze specialiteiten worden uitgevoerd door daarvoor opgeleide en gecertificeerde onderzoekers en adviseurs, waaronder Boomveiligheidscontroleurs/inspecteurs, European Treeworkers, European Tree Technicians, Data & Gis specialisten. Zij hebben een praktische achtergrond, waardoor er een optimale vertaalslag wordt gemaakt van praktijk naar theorie en andersom. Kortom: gedegen kennis en onderzoek wat leidt tot een duidelijke conclusie en een helder advies! Dat is de meerwaarde van Tree-O-Logic.

Verder heeft Tree-o-logic dé online oplossingen voor het beheren, analyseren en presenteren van uw beheerdata: Treeasset® en Treedash®.

Treeasset®: Assetmanagement in een handomdraai. Inzicht in, grip op en regie over het complete boombeheer.

Treedash®: Dé oplossing voor het beheren, analyseren en presenteren van al uw boomdata.

Standnummer

2.1.04

Sectoren

Groen

Advies & Beheer