Het Plein

Waarom u Het Plein moet bezoeken:

U bedenkt, ontwerpt, produceert, calculeert of werkt aan projecten in de openbare ruimte. U bent gedreven. Gedreven om het kwalitatief best mogelijke eindresultaat te behalen. U bent geïnspireerd en gepassioneerd. Geïnspireerd om het project waaraan u werkt esthetisch gezien zo mooi mogelijk te maken. U voelt uzelf verantwoordelijk. Verantwoordelijk om met het beschikbare budget een zo duurzaam mogelijk project te realiseren.

Op "Het Plein" verzamelt zich een groep hoogwaardige bedrijven, actief in alle disciplines van het inrichten van de openbare ruimte die samenwerkt aan diverse projecten in Nederland en daarbuiten. Tijdens de beurs bevinden zich hier de vakmensen van deze bedrijven, samen met een groot aantal van jouw vakgenoten. Kom langs, pak een lekkere bak koffie bij de barista en deel uw verhaal en specialisme op "Het Plein". U krijgt er kennis en inspiratie voor terug.

Het Plein, thema editie 2019 ‘Tot de kunst verheven’

Deze editie zal het Plein een kunstruimte worden waar elk product of dienst van de desbetreffende exposant in de spotlights staat en tentoon gesteld worden.

Een bijzondere ruimte waar wij u als bezoeker willen verbazen over de schoonheid en kwaliteit van onze producten of diensten. Iets waar wij trots op zijn. 'Tot de kunst verheven'

In de volgende editie zal het ontwerp en de toelichting daarbij van de landschapsarchitecten van Sant en Co gepresenteerd worden. We houden het nog even spannend.