Deelname & tarieven

Totaal-evenement met 8 sectoren

Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. De beursvloer biedt een allesomvattend aanbod en hanteert de volgende 8 sectoren:
Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Sport - Spel & Recreatie, Licht, Bouw & Infra, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Gemeentelijke bezoekers uit heel Nederland

Beursbezoekers zijn vooral gemeentelijke beleidsmakers, diensthoofden, gebiedsregisseurs, beheerders, projectmanagers, adviseurs en overige openbare ruimte professionals zoals landschapsarchitecten, ontwerpers en stedenbouwkundigen.

Op de kaart ziet u in donkergroen de gemeenten waar bezoekers van Vakbeurs Openbare Ruimte vandaan komen.

Deelnemen in 2022

Voor €3.500 kunt u al deelnemen als exposant. Geïnteresseerd? Reserveer dan hier uw stand. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het formulier informatieaanvraag in of neem contact op met Marc de Winter:

Contact

Marc de WinterExpoProof
De beurs staat in de sector echt bekend als dé beurs waar je geweest moet zijn. De beurs heeft écht een naam opgebouwd. Die bekendheid en de associaties die erbij horen zorgen ervoor dat je altijd aanwezig wilt zijn als standhouder. Je ontmoet hierdoor altijd bestaande klanten in de sector, maar weet ook zeker dat je mensen kunt treffen die potentie hebben om klant te worden.

Exposant