Is jouw rotonde de mooiste van Nederland?

In de rubriek 'gevlogd' vindt u nieuwsflitsvideo's gemaakt door exposanten van Vakbeurs Openbare Ruimte in Jaarbeurs Utrecht.

Geef je op en win een (video)reportage in De Hovenier!

Driekwart van de rotondes in Nederland worden gesponsord door een hovenier. Dat is zeker niet gek aangezien een rotonde die mooi onderhouden wordt, een perfect uithangbord kan zijn voor hoveniers. Dat ondervond ook Hoveniersbedrijf Harry Esselink. De hovenier mocht vorig jaar als eerste de titel De Mooiste Rotonde 2018 op zich nemen. Harry Esselink won met 'De Stenen Duker', een rotonde die volgend de jury meer aandeed als tuin dan als rotonde.

In 2019 gaat vakblad De Hovenier voor de tweede keer op zoek naar de mooiste rotonde van Nederland: een verkeersmaatregel die tegelijkertijd een etalage vormt voor groene bedrijven. Dus sponsor jij een rotonde met je bedrijf, of lever je bloemen of planten voor een rotonde? Doe dan mee! Uiteraard is het ook mogelijk een rotonde van een collega te nomineren.

Wat valt er te winnen?
Een vakjury van vooraanstaande personen uit de branche zal de mooiste rotonde selecteren. De gelukkige winnaar van de prijs voor de Mooiste Rotonde van Nederland ontvangt natuurlijk de prestigieuze titel, maar krijgt daarnaast een uitgebreide reportage in vakblad De Hovenier, een bedrijfsvideo over de winnende rotonde en een rondje van de zaak!

Wat moet je doen?
Meedoen kan door het aanmeldformulier in te vullen en deze samen met een aantal foto's van de rotonde op te sturen naar linde@nwst.nl. Aanmelden is mogelijk tot 1 augustus 2019. Alle rotondes die bij ons aangemeld zijn passeren sowieso de revue op de website van De Hovenier en in het vakblad. De winnaar wordt bekendgemaakt op de Vakbeurs Openbare Ruimte in oktober.

Bekijk voor meer informatie de website van De Hovenier.