Primeur: nieuwe kunststof STRAATkasten

Onlangs heeft PUTkast techniek een nieuw programma kunststof STRAATkasten geïntroduceerd. De hebben de zelfde hoge kwaliteit en de prijs is flink gedaald.

Vele toepassingen voor buiten
Deze STRAATkasten worden gebruikt als buiten behuizing om elektravoorzieningen in onder te brengen. Het gaat hierbij om elektriciteitsvoedingen, verdeelinrichtingen, voedingskasten, regeltechniek, besturingen, telecom en cai. Dankzij drie verschillende modellen is er altijd wel een passende kast voorhanden.

Uniek zelfbouwpakket
Met de introductie van de nieuwe kasten is er ook de mogelijkheid om de kast aangeleverd te krijgen als zelfbouwpakket. Dit levert een forse kostenbesparing op. Hierdoor kunnen de kasten tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden. De kasten worden in een compleet pakket geleverd inclusief het juiste montagebord en passende fundatie. Hiermee worden fouten vermeden.

Over PUTkast techniek
PUTkast techniek is de allround specialist voor technisch straatmeubilair. Voor vele betrokkenen zoals overheden, aannemers en installateurs is PUTkast techniek de vaste partner voor ondergrondse en bovengrondse technische behuizingen.