Mobiliteit verder als sector bij Vakbeurs Openbare Ruimte

Gepubliceerd op 19/01/2023

De integratie van de Vakbeurzen Openbare Ruimte en Mobiliteit gaat vanaf 2023 nog een stap verder door mobiliteit als sector bij Vakbeurs Openbare Ruimte te voegen en niet langer als zelfstandige vakbeurs. Het bezoekersonderzoek van de in oktober 2022 nog gecombineerde beursedities Vakbeurs Openbare Ruimte met Vakbeurs Mobiliteit laat zien dat bezoekers de uitbreiding van mobiliteit bij openbare ruimte zeer waardeerden.

Mobiliteit is een middel om de bereikbaarheid in de openbare ruimte te verbeteren. Exposanten zijn in september duidelijk herkenbaar op de beursvloer. Het zijn bedrijven met producten en diensten die zich richten op het (slim) bereikbaar, leefbaar en gezond houden van steden.

Nationale Verkeer Expo | 23 november 2023 | Expo Houten

Het bezoekersonderzoek uit 2022 laat óók zien dat er veel behoefte is aan een zelfstandig verkeersevenement. Op 23 november 2023 is er daarom in Expo Houten een exclusieve ééndaagse vakbeurs voor de 'hardcore' verkeersprofessionals: Nationale Verkeer Expo. Alles is die dag gericht op verkeer en wegbeheer: management - techniek - verkeersproducten (zie voorbeelden).

Voor meer informatie, bezoek de website van de Nationale Verkeer Expo.