Waarom bezoeken?

Openbare ruimte urgenter dan ooit

Duurzaamheid, biodiversiteit, natuurinclusiviteit, gezondheid, et cetera. De lijst is onuitputtelijk. De toekomst van onze gedeelde leefomgeving is elke dag in het nieuws. Voor iedereen die beroepsmatig verbonden is met ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte, is een bezoek Vakbeurs Openbare Ruimte de moeite waard.

Alle denkbare producten en diensten

Op de beursvloer komen alle denkbare producten en diensten voor openbare en semi-openbare ruimte aan bod. Klik op de sectoren voor meer informatie:

Licht

Groen

Straatmeubilair

Bestrating

Spelen & Bewegen

Mobiliteit

Bouw & Infra

Landschapsarchitectuur & Ontwerp

Advies & Beheer

"Veel verschillende bedrijven en organisaties, goed georganiseerd, voldoende loopruimte, vriendelijk en behulpzaam personeel" – Bezoeker 2023

Bespaar zeeën van tijd

Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

Bezoek gratis lezingen

Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema's en vraagstukken, gegeven door professionals uit het vakgebied. Zo leert u alles over de laatste trends en ontwikkelingen van de openbare ruimte.

Volledig verzorgd

Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis voor ambtenaren, ontwerpers, landschapsarchitecten en andere relevante afnemers. Er wordt de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. Jaarbeurs is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar vanwege de locatie naast Utrecht Centraal en de centrale ligging in Nederland.

Ontmoet collega's

Kom met ca. 6.000 vakgenoten samen om de nieuwste ontwikkelingen uit de sector te bespreken. Gemeenteambtenaren uit het hele land reizen af naar Jaarbeurs Utrecht om kennis en ervaringen te delen. Sinds 2021 heeft de beurs 313 (91,5%) van alle Nederlandse gemeenten bereikt.