Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek

Wij zijn al meer dan 70 jaar actief op het gebied van infra, sloop en milieutechniek. Als civiele aannemer strekt onze ervaring zich uit over de volle breedte: van straatwerk tot ontwerp en complete inrichting van de openbare ruimte. Ook behoren wij tot de grotere en duurzame sloopbedrijven van Nederland. Of het nu gaat om asbestverwijdering, totaal- of renovatiesloop: Dusseldorp biedt de oplossing dichtbij.

Wij zijn een bedrijf dat het credo 'dicht bij de klant' hoog in het vaandel heeft. Ook in de meest letterlijke betekenis. Wij hebben meerdere vestigingen verspreid over het noorden, midden en oosten van Nederland. Van hieruit zijn wij actief voor (semi)overheden, Rijkswaterstaat, waterschappen, het ministerie van Defensie, industrie├źn, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en particulieren.

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek is onderdeel van ReintenInfra. Wij hebben de Sustainable Development Goals (SDG's) omarmd via de Rentmeester2050 en het installeren van de Werkgroep2050.