Deelname en tarieven

Totaal-evenement met 9 sectoren

Alle 6.707 bezoekers gaven aan welke sector(en) ze interessant vinden.

Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. De beursvloer biedt een allesomvattend aanbod en hanteert negen sectoren. Bekijk in de grafiek hoe de interesse tijdens vorige editie van de beurs verdeeld was.

Gemeentelijke interesse

Vakbeurs Openbare Ruimte is bij uitstek een beurs voor overheidsbezoekers. Iedere gemeente moet immers op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden voor hun leefomgeving.

Sinds 2021 hebben we in totaal 313 (91,5%) van alle Nederlandse gemeenten bereikt.

  • Op de kaart ziet u in de donkere kleur de gemeenten waar bezoekers van Vakbeurs Openbare Ruimte vandaan komen.

Bezoekersdoelgroep

Bezoekende ambtenaren bekleden deze functies (zie grafiek).

Beursbezoekers komen uit heel Nederland en zijn vooral gemeentelijke:

  • beheerders
  • adviseurs
  • beleidsmedewerkers
  • projectleiders
  • (project)managers

Deelnemen als exposant (ook overheden zijn welkom)

Vanaf € 3.500,- kunt u al deelnemen als exposant (stand 12m2). Geïnteresseerd? Reserveer dan hier uw stand. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het formulier informatieaanvraag in of neem contact op met Marc de Winter.

Volg De Ronde Venen

Na een zeer geslaagde deelname in 2023 bezet ook komende editie gemeente De Ronde Venen weer een stand tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte. Een stand op de Vakbeurs Openbare Ruimte biedt een uitstekende gelegenheid om uw gemeente: A) te profileren als een vooruitstrevende en betrokken partner op het gebied van leefomgeving en stedelijke ontwikkeling en B) te presenteren als leuke werkgever. Zet ook uw gemeente in de schijnwerpers en draag bij aan een duurzame en leefbare toekomst voor uw inwoners.

T +31(0)857731751
E marc.dewinter@expoproof.com