Vandersanden

Vandersanden is het grootste baksteenproducerende familiebedrijf in Europa. We maken duurzame straatbakstenen, gevelbakstenen, CO2-negatieve gevelstenen, gevelsystemen en ECO-baksteenstrippen. Omdat we ondernemen voor volgende generaties gaan we samen met u op weg naar C02-neutraliteit in 2050. Together to zero.

De klimaatadaptieve uitdagingen in de openbare ruimte zijn helder. Vandersanden staat u daarom bij in uw routes naar morgen, zodat onze leefomgeving in 2050 daadwerkelijk klimaatrobuust kan zijn.

Wij bieden keramische systeemoplossingen voor zowel groene als blauwe adaptatie. Onze nieuwe innovatie Greenflow® groenbestrating maakt de transformatie van grijze naar groene én fraaie parkeerplaatsen eenvoudig. Daarnaast infiltreren onze Drainflow® waterpasserende straatbakstenen regenwater van de meeste hevige piekbuien. Een ideale oplossing bij gebrek aan ruimte.

Kies voor groene en blauwe adaptatie met alle circulaire en esthetische voordelen van gebakken bestrating. Maar vergeet niet dat maatwerk voor elk project de sleutel is. We kunnen u hierbij van kundig advies voorzien en de juiste partijen en oplossingen samenbrengen. Zo ontstaat de ontwerpvrijheid voor een integraal klimaatadaptief systeem, zonder standaard pakketten.

Meer weten? Bezoek ons in stand 4.2.59

?si=_x921Fx6iu3Np7K1

Contact

Customer service Straatbaksteen
E. straat@vandersanden.com
T. 088 088 55 55