Ceres Solar LED-straatverlichting op zonne-energie

Gepubliceerd op 28/08/2024

De Ceres Solar LED-straatverlichting op zonne-energie heeft een alles-in-één ontwerp met een ingebouwde bewegingssensor en slimme controller. Uitgerust met een monokristallijn silicium zonnepaneel en een deep-cycle batterij, kan de Ceres de hele nacht autonoom werken op één lading. Dit maakt deze LED-straatverlichting ideaal voor afgelegen gebieden zonder toegang tot het elektriciteitsnet.

De Ceres S levert een lichtopbrengst van maximaal 2500 lumen met een vermogen van 14W, gecombineerd met een 25Wp zonnepaneel. De prestaties van de Ceres Solar ledverlichting zijn speciaal afgestemd op de Nederlandse weersomstandigheden, zodat je ook in de wintermaanden verzekerd bent van consistent licht.

Verlichting op zonne-energie is betrouwbare, winstgevende, en duurzame energie. Het voedt zichzelf met de energie die het verzamelt en transformeert die energie zonder afhankelijk te zijn van een elektriciteitsnet.

Ceres biedt 12 uur autonomie met het standaard dimprofiel en is voorzien van een kantelbare LED-module die verstelbaar is tot ±45º, waardoor het paneel in de optimale hoek kan worden geplaatst voor maximale zonlichtvangst. Het alles-in-één ontwerp zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie met minimaal onderhoud. Zie ook de website van Avalite.

Meer weten? Bezoek Avalite in stand 3.3.33 op Vakbeurs Openbare Ruimte.