Lezing geven?

Bedankt voor uw interesse in het geven van een lezing tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte. Met onderstaand formulier kunt u een voorstel indienen. Goedkeuring gebeurt in overleg met de beursorganisator. Een tijdslot duurt maximaal een half uur.

• Bent u zelf werkzaam bij een gemeente of andere overheidsinstantie, dan nodigen we u van harte uit om uw kennis te delen met uw vakgenoten. Uiteraard rekenen we daar geen kosten voor!
• Van alle andere partijen vragen we een bijdrage in de kosten voor het geven van één lezing (1 tijdslot):

€ 350,- (als u deelneemt als exposant)
€ 2.295,- (als u niet deelneemt als exposant)

Indien u meerdere lezingen zou willen geven, dan zijn de bijkomende kosten per extra tijdslot:

€ 175,- (als u deelneemt als exposant)
€ 1.000,- (als u niet deelneemt als exposant)

Bedragen zijn excl. BTW. Annulering is mogelijk tot 4 weken voor de beurs. Daarna zijn aanmeldingen bindend en gelden de genoemde tarieven.

Bij het geven van een lezing zijn inbegrepen: de kosten voor de zaal + de promotiekosten: vermelding op de beurswebsite in het lezingenprogramma, artikel in de beursnieuwsbrief met een oplage van 45.000 e-mailadressen, verspreiding via LinkedIn kanaal Vakbeurs Openbare Ruimte.

Nadat u het formulier heeft verstuurd, ontvangt u direct een bevestiging in uw mailbox. Ontvangt u geen bevestigingsmail? Check uw spamfolder of neem contact met ons op: +31 85 7731751.