Van buiten naar binnen: de nieuwe energie van Newae

Gepubliceerd op 19/08/2024

Sinds 1996 richten we bij Newae, Adviseurs en Ingenieurs voor de Buitenruimte, allerlei openbare ruimtes in door heel Nederland. Dit doen we altijd met aandacht voor detail en een passie voor kwaliteit. Met ons gloednieuwe kantoor in Veghel hebben we onszelf een nieuwe vraag gesteld: wat kunnen we bereiken in onze eigen ruimte? We geloven dat als we een plek creëren waar onze mensen het beste uit zichzelf halen, dit zich vertaalt in nog betere ideeën en plannen voor de openbare ruimte.

Onze stand op Vakbeurs Openbare Ruimte is een verlengstuk van die nieuwe energie. Dit jaar nodigen we je uit om niet alleen kennis te maken met ons werk, maar vooral met ons team en onze ambities.

We laten je zien hoe we ruimte geven aan talent, creativiteit en groei, en hoe we een werkomgeving creëren die aansluit op de behoeften van de nieuwe generatie professionals. Bij Newae gaan we verder dan de vraag. Voor onze klanten, maar óók voor ons eigen team. Nieuwsgierig naar wat dat oplevert? We verwelkomen je graag op onze stand!

Meer weten? Bezoek Newae in stand 4.4.50 op Vakbeurs Openbare Ruimte.