AGMI inspireert op beurs met duurzame, innovatieve en circulaire oplossingen voor de openbare ruimte

Gepubliceerd op 21/08/2024

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte neemt AGMI traffic & lighting je graag mee in hun aantoonbaar duurzame gedachtegoed. Ze laten graag zien hoe hun manier van circulair ondernemen o.a. gemeenten, provincies kan helpen bijdragen aan het behalen van duurzaamheids- en klimaatdoelstellingen.

Samen duurzaam
AGMI zet zich continue in voor een duurzame toekomst door middel van innovatieve oplossingen voor de openbare ruimte. “Op de beurs zullen wij uitgebreid laten zien hoe wij iedereen, die zich bezighoudt met ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte, kunnen ondersteunen in hun transitie naar circulaire oplossingen”. Een belangrijk onderdeel hiervan is het AGMI Re-Sign programma, waarbij AGMI inzet op hergebruik en recycling van materialen, om zo de ecologische voetdruk te verkleinen.

Bedenken en Maken
“Daarnaast presenteren wij graag onze maatwerk mogelijkheden, waarmee we inspelen op de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om unieke oplossingen of gepersonaliseerde ontwerpen, wij denken graag met je mee of voor je uit.” Naast de product- en materiaalkennis om een goed advies en ontwerp te kunnen leveren, kan AGMI ook in eigen huis produceren.

Ten slotte kun je een greep uit het brede productaanbod van AGMI bekijken, dat varieert van verkeersborden, tot schoolzones, deelmobiliteitsproducten en elektro oplossingen. “We nodigen je van harte uit om kennis te maken met onze producten en te ontdekken hoe AGMI kan bijdragen aan jouw duurzaamheidsdoelstellingen.” Bezoek AGMI op standnummer 3.2.23 in hal 3 en ontdek hoe zij je partner kunnen zijn voor een duurzame toekomst.

Over AGMI
AGMI Traffic & Lighting wijst graag de weg op het gebied van bebording, bewegwijzering, draagconstructies, elektro, tunnelveiligheidsconstructies en meer. Al 75 jaar lang is het onze ambitie voorop te lopen in duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Samen met onze ervaring, stelt deze ambitie ons in staat inventieve oplossingen te leveren en uitsluitend bewezen duurzame technologieën toe te passen in onze producten en productieprocessen.

Meer weten? Bezoek AGMI Traffic&Lighting in stand 3.2.23 op Vakbeurs Openbare Ruimte.