Wandel mee met Het Plein langs bijzondere projecten

Gepubliceerd op 21/08/2024

Het Plein heeft met diverse disciplines, adviesdiensten, materialen en realisatie een bijdrage geleverd aan opvallende projecten in het centrum van Utrecht. Denk aan activiteiten rondom het Jaarbeursplein, de Catharijnesingel en Achter de Dom. Hieraan gaat een traject van ontwerp, besluitvorming en keuzes aan vooraf. Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte bieden wij bezoekers de kans om hier meer over te leren middels onze:

WALKSHOP

Lunchen moet je toch, waarom zou je dat niet doen tijdens een prachtige wandeling door de directe omgeving van de vakbeurs. Wij beloven een interessante wandeling voor landschapsontwerpers en medewerkers van gemeenten. Welke keuzes zijn er in Utrecht gemaakt, wat waren de wensen van de opdrachtgever Gemeente Utrecht en hoe is daar invulling aan gegeven? Welke mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden en obstakels kwamen in de diverse plannen aan het licht en hoe is daarmee omgegaan? In deze vraagstukken word je meegenomen door Joost Rosdorff, Jona Geers en Wim Horst, werkzaam bij de Gemeente Utrecht, en Rutger van der Klip, projectleider en technisch ontwerper bij OKRA Landschapsarchitecten zullen in wisselende samenstellingen de rondleidingen verzorgen.

Broodje erbij
Bij voldoende aanmeldingen wordt de wandeling beide dagen gehouden, van 13.00 tot 14.00 uur. Wij zorgen voor koffie, thee en een broodje. Aanmelden kan via dit formulier. Wandel je mee?

Plantjes tellen
Net als vorig jaar organiseren wij weer een wedstrijd met als vraag: wat hangt ons boven het hoofd? Boven onze standruimte hangen heel veel planten. Weet jij hoeveel? Raad het juiste aantal en je wint voor jou en je collega’s een compleet verzorgde barbecue voor tien personen.

Op onze website vind je meer informatie over de leden van Het Plein en onze activiteiten.

Meer weten? Bezoek Het Plein in stand 4.4.20 op Vakbeurs Openbare Ruimte.