Sta tijdens de beurs letterlijk in jouw ideale openbare ruimte vanuit ons ontwerp

Gepubliceerd op 22/08/2024

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte presenteert De Eijk Groep een unieke ervaring waarin bezoekers letterlijk kunnen staan in een ontwerp van de ideale openbare ruimte. Een landschapsontwerp waarin alle onmisbare toepassingen van de buitenruimte zorgen voor een klimaatbestendige, groene leefomgeving. De nieuwe beursstand is te vinden in hal 3.

De Eijk Groep Vakbeurs Openbare Ruimte ontwerp

Bij het betreden van de stand sta je midden in een ontwerp waarin groendaken en daktuinen in combinatie met waterretentie, Het Levende Gebouw vormgeven. Waarbij verzorgde en gezonde bomen en natuurlijk ecologische- maar ook esthetisch ontworpen plantvakken de leefomgeving een boost geven. Een plek waar kinderen een speeltuin hebben om te zich te ontwikkelen. Waarbij de aanleg en onderhoud naar ontwerp en advies kunnen worden overgelaten aan onze vestigingen Eijkelboom, Boogaart en Van Helvoirt Groenprojecten. Terwijl we met De Eijk Duurzaam Werk, mensen met een rugzak vol mogelijkheden, het onderhoud van openbaar groen verzorgen. Ook voor infrastructurele werkzaamheden kunnen we met Spronk Infra, ontwerpen voor de openbare ruimte werkend maken.

De Eijk Groep is rentmeester van een leefbare openbare ruimte zowel nu als in de toekomst. Benieuwd naar het ontwerp en het bijbehorende verhaal? Kom dan langs op stand 3.6.03 op Vakbeurs Openbare Ruimte.

Meer weten? Bezoek De Eijk Groep in stand 3.6.03 op Vakbeurs Openbare Ruimte.