Kluisjes met oplaadmogelijkheden: een slimme oplossing voor alle medewerkers in de openbare ruimte

Gepubliceerd op 22/08/2024

Iedereen die in de openbare ruimte werkt, zoals beleidsmedewerkers, gemeentewerkers en toezichthouders, zijn vaak afhankelijk van hun mobiele apparaten om hun werk goed uit te voeren. Van communicatie tot het invullen van digitale werkrapporten, een goed werkende telefoon of tablet is onmisbaar. Maar waar laat je je spullen veilig als je buiten werkt? En hoe zorg je ervoor dat je apparaten altijd opgeladen zijn? Kluisjes met oplaadmogelijkheden bieden hiervoor de ideale oplossing.

Veiligheid en gemoedsrust
Kluisjes met oplaadmogelijkheden geven uw werknemers de zekerheid dat hun persoonlijke spullen veilig zijn opgeborgen terwijl ze aan het werk zijn. In de buitenruimte is het vaak lastig om je waardevolle spullen zoals je telefoon of portemonnee goed te beveiligen. Mobiele kluisjes op strategische plekken bieden hiervoor een uitkomst. De medewerkers kunnen hun bezittingen met een gerust hart achterlaten, wetende dat ze goed beschermd zijn tegen diefstal of verlies.

Altijd opgeladen apparaten
Het grootste voordeel van deze kluisjes is natuurlijk dat apparaten tijdens het opbergen ook opgeladen worden. Dit is essentieel voor medewerkers die hun mobiele apparaten intensief gebruiken. Of het nu gaat om een mobiele telefoon voor communicatie of een tablet voor het invullen van werkorders, een lege batterij kan de voortgang van het werk flink belemmeren. Met oplaadbare kluisjes van POLYPAL zijn apparaten altijd klaar voor gebruik, zodat het werk efficiënt kan worden uitgevoerd.

Wifi-signaal doorlatend en nachtelijke oplaadmogelijkheden
Een extra voordeel van deze kluisjes is dat ze het wifi-signaal niet verstoren. Dit betekent dat apparaten ook in de kluis verbonden blijven met het aanwezige wifi-netwerk en werk gerelateerde meldingen, updates en berichten kunnen ontvangen én installeren. Daarnaast kunnen apparaten probleemloos 's nachts worden opgeladen. Medewerkers kunnen hun apparatuur veilig achterlaten en de volgende dag opgeladen en up-to-date ophalen.

Flexibiliteit en efficiëntie op locatie
Kluisjes met oplaadmogelijkheden bieden flexibiliteit en gemak. Of ze nu geplaatst zijn bij werkplaatsen, bouwlocaties of parken, ze maken het leven van ambtenaren in de openbare ruimtes makkelijker. Geen zorgen meer over batterijen die leeg raken, apparatuur wat niet geüpdatet is, of waardevolle spullen die onveilig zijn.

Conclusie
POLYPAL kluisjes met oplaadmogelijkheden bieden ambtenaren die in de openbare ruimte werken een veilige en efficiënte manier om hun spullen te beheren. Altijd opgeladen en up-to-date apparaten, zorgen voor een soepel verloop van de werkdag.

Meer weten? Bezoek Polypal Netherlands in stand 4.1.05 op Vakbeurs Openbare Ruimte.